maandag 14 mei 2012

Develbos

Maar weer eens eens rondje in het Develbos gemaakt en ook nu weer heel wat moois gezien,ik weet nog niet overal de naam van maar dat komt nog wel en word dan ook nog wel bijgewerkt.

 Bergeend(m) Tadorna tadorna

 Bergeend (v)

 Krakeend Mareca strepera

 Slobeend (m) Anas clypeata

 Familie Nijlgans Alopochen aegyptiacus

 Heggenmus Prunella modularis

 Fitis Phylloscopus trochilus

Fitis Phylloscopus trochilus

 Kievit Vanellus vanellus
Roodborsttapuit(v) Saxicola rubicola

Roodborsttapuit(m) Saxicola rubicola

Putter Carduelis carduelis

2 opmerkingen:

 1. Hallo Arie, hier even een reactie van een collega mcn van de Westhaven. Ik kwam op jouw blog via een tip van Marco Luyken en heb eens op mijn gemakje je foto's bekeken. Een compliment voor de verscheidenheid aan dieren welke je voor de lens weet te krijgen, en voor de (Latijnse) namen welke je er bij weet te vinden. De foto's van de Pestvogel en de Amsterdamse Waterleidingduinen vind ik erg mooi. In de AWD ben ik ook wel eens geweest, prachtig gebied.

  Mocht je mijn foto's willen bekijken, ga dan naar janfotografie.blogspot.com

  Groeten, Jan van Dijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jan,

  Leuk dat er nog meer fotograferende collega's op blogspot te vinden zijn, en bedankt voor je leuke reactie en complimenten op mijn foto's.
  Ik heb jou blog net even lekker door zitten bladeren en kan niet anders zeggen dat het een leuke blog is met hele leuke foto's man. en zoals Marco ook al opmerkte eigenlijk jammer dat je niet meer reacties hebt want de foto's zijn zeker de moeite waard.
  Het zal je niet verbazen denk ik dat de natuurfoto's mijn voorkeur hebben :-) en daar heb je hele mooie tussen zitten bij de mossen en AWD en je macro's zag ik genoeg mooie platen.
  Ik heb je toegevoegd als vriend of volger of hoe het ook heet zodat ik makkelijk nog eens kan kijken op je blog want dat ga ik zeker doen.
  Groeten,
  Arie Pol

  BeantwoordenVerwijderen